Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині жінка в масці забрала у пенсіонерки 1150 євро, 200 доларів, 6000 гривень та золоті вироби

Понеділок, 19 вересня 2022 17:17
На Тернопіллі літня жінка віддала усі гроші та коштовності, що були вдома, аби «врятувати життя» доньки.

 

Насправді ж, вона стала жертвою шахраїв, які знайшли у пенсіонерки «болюче місце». Втім те, що її обдурили, потерпіла зрозуміла лише згодом.

«18 вересня близько 20:00 до жительки Саранчуківської територіальної громади на стаціонарний телефон подзвонили невідомі і повідомили зажхливу новину. Додзвонювачі сказали, що її донька, яка мешкає в Італії, потрапила у дорожньо-транспортну пригоду. Стан важкий, а тому на лікування потрібно 50 тисяч євро. Пенсіонерка злякалася і повідомила, що стільки грошей не має, але люди на тому кінці трубки запевнили, що будь-яка копійка допоможе врятувати життя, а тому варто віддати усе, що є», — інформують у Поліції Тернопільської області.

Вже за деякий час до неї приїхало авто, з якого вийшла жінка в масці. Мешканка Бережанщини віддала їй 1150 євро, 200 доларів, 6000 гривень та золоті вироби, що знайшла в хаті.

Невідомі поїхали, а пенсіонерка зателефонувала на до доньки, яка спростувала інформацію про ДТП та операцію. Лише після цього аотерпіла подзвонила правоохоронцям.

Наразі працівники поліції встановлюють підозрюваних та опрацьовують камери відеоспостережень. Поліцейські вкотре звертаються до мешканців краю бути уважними та не довіряти усім підряд, усю інформацію потрібно перевіряти, жодні особисті дані електронних гаманців не розголошувати, навіть якщо  незнайомці представляються співробітниками поліції чи банку.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар