Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський суд залишив на волі податківця Бабія, не задовольнивши апеляцію прокуратури

Вівторок, 13 вересня 2022 15:31
Сьогодні, 13 вересня, Тернопільський апеляційний суд розглядав апеляцію обласної прокуратури на обрання запобіжного заходу для хабарника податківця Сергія Бабія. 

Прокуратура вимагала скасувати рішення міськрайонного суду щодо обрання запобіжного заходу для колишнього заступника начальника податкової у Тернопільській області Сергія Бабія щодо тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 1 млн 40 тис грн в частині внесення застави. 

Та, апеляційний суд погодився з рішенням міськрайонного суду і Сергій Бабій сидіти в СІЗО не буде, а чекатиме судових засідань вдома з електронним браслетом. 

Суддя - Ірина Лекан. 

Схоже вслід за російською мовою, московським патріархатом та москальською музикою слід позбуватися і корупційних суддів. 

"Тернополяни" неодноразово писали про справу хабарника з податкової Сергія Бабія. 

Нагадаємо, наприкінці серпня Сергія Бабія зловили на отриманні хабара. 

При затриманні, податківець намагався втекти на власному авто та наїхав на ноги правоохоронцю. 

1 вересня, Сергію Бабію, обрали запобіжний захід у Тернопільському міськрайонному суді - тримання під вартою на 60 діб з правом внесення застави 1 мільйон 40 тисяч гривень.  

Відтак, заступник начальника податкової у Тернопільській області Сергій Бабій, сплатив заставу - та вийшов із СІЗО. 

Тернопільська обласна прокуратура в апеляційному суді буде оскаржувати рішення Тернопільського міськрайонного суду щодо обрання запобіжного заходу для заступника начальника податкової у Тернопільській області Сергія Бабія сьогодні, 13 вересня, о 14.30.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар