Читайте нас в соціальних мережах

Тернопілля відчуває гостру потребу у лікарях

Четвер, 08 вересня 2022 17:14
Судячи із сайтів пошуку роботи, на Тернопільщині потрібні лікарі. Зокрема, для фахівців різних медичних профілів в області є майже чотири десятки актуальних вакансій в закладах охорони здоров’я.

 

Найбільшу зарплату (20 тис. грн.) пропонують хірургу, кардіологу, офтальмологам, інфекціоністу, анестезіологу, невропатологу, отоларингологу, педіатру, фізіотерапевту, сімейним лікарям, лікарям-лаборантам. Таких вакансій є  аж 14.

Щодо географії запитів на лікарів, то, для прикладу, у Тернополі шукають анестезіолога, офтальмолога, стоматологів, медицини невідкладних станів, фізіотерапевта, хірурга-проктолога, психолога, лаборанта. Загалом є цілих 10 вакансій.

Лікарів загальної практики (сімейних лікарів) потребують у Бучачі, Козові та в Кременецькому районі. У Гусятині потрібні три лікаря-стоматолога, кардіолог і офтальмолог – у Монастириській міській лікарні, а лікар акушер-гінеколог та УЗД – у Бучачі. Тим часом у Заліщиках бракує ортопеда-травматолога, лікарів фізичної та реабілітаційної медицини, ерготерапевта. Невропатолог, отоларинголог, педіатр, офтальмолог, хірург, анестезіолог, інфекціоніст, лікар-лаборант потрібні у мед закладах Теребовлянської ОТГ.

У ветмедицині також бракує кваліфікованих фахівців. Зокрема, вакансії для них є у ветеринарних медичних закладах Тернополя, Гусятина, Зборова, Лановець та Шумська.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ