Читайте нас в соціальних мережах

Сьогодні у Тернополі відбудеться прощання з депутатом, який трагічно загинув у ДТП (фото)

Неділя, 28 серпня 2022 10:00
Сьогодні, 28 серпня, о 19:15 у Домі печалі відбудеться прощання з тернополянином Іваном Мурином.

Про це повідомили в обласній організація ВО "Свобода".

"У це складно повірити. Йому було тільки 38 років. Ще вчора сидів поруч з побратимами на сесії обласної ради, ухвалювали важливі для краю й країни рішення. А сьогодні Івана вже немає.
Справжнього, доброго, мужнього, відповідального, рішучого…

Він був Людиною з великої букви та великим серцем, сильний духом та готовий завжди підставити надійне плече. Так багато пройдено, так багато заплановано… І все в одну мить обірвав скрегіт металу. Більше наш Іван не зайде в сесійну залу, не усміхнеться самими лише очима, не дасть мудрої поради", – йдеться у Фейсбук-дописі партії.

Свободівці втратили приятеля, а маленькі донечки та дружина – люблячого батька й коханого чоловіка.

Нагадаємо, депутат Тернопільської обласної ради Іван Мурин потрапив у ДТП 27 серпня на Підволочиському шосе. Як нам стало відомо з власних джерел, народний обранець перебував за кермом свого спортивного мотоцикла. Чоловік прямував по головній дорозі, а водій буса, який врізався з нього, виїжджав із другорядної.

Тернополянина госпіталізували в лікарню, але врятувати його життя медикам не вдалось.

"Не можу й не хочу вірите в те, що Тебе, Друже, більше немає… Здається, ось зараз задзвонить мобільний і почую Твій голос… Мовчить телефон. Як же ж це могло трапитися, Іване? Чому з Тобою? Чому зараз?

Нещодавно Ти повернувся зі самого пекла передової. Їздив з волонтеркою. Планував їхати знову, бо ще так багато там потребують хлопці. Особливо – авт, до ремонту яких саме Ти мав великий талант. Не встиг. Пішов. А ще стільки всього не зроблено, не втілено, не здійснено…", зазначив однопартієць загиблого, голова обласної організації "Свободи" Олег Сиротюк.

Похорон Івана Мурина відбудеться у понеділок, 29 серпня. Час повідомимо додатково.

WhatsApp_Image_2022-08-27_at_15.05.32_2.jpeg

301418201_439440251550626_4514632756299557821_n.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ