Читайте нас в соціальних мережах

Попри інформацію щодо можливих ракетних ударів рашистів, в Тернополі 24 серпня скликають «таємну» сесію облради

Вівторок, 16 серпня 2022 14:42
В мережі «гуляє» інформація про те, що путін готує неприємний "сюрприз" на День Незалежності – ракетні удари по всій Україні. Позаяк, тернопільські обласні обранці таки зберуться у цей день на чергову сесію.

 

Про це йдеться в повідомленні на сайті Тернопільської обласної ради.

«24 серпня відбудеться засідання п’ятої сесії Тернопільської обласної ради Враховуючи, що в Україні введено воєнний стан та з метою дотримання заходів безпеки, про час і місце проведення п’ятої сесії Тернопільської обласної ради сьомого скликання буде повідомлено додатково», - інформує облрада.

Депутати мають намір розглянути декілька питань: про  присвоєння звання «Почесний громадянин Тернопільської області» уродженцям Тернопільської області, (посмертно); про внесення змін до обласної комплексної програми соціальної підтримки малозахищених верств населення «Турбота» на 2021— 2025 роки; а також інші питання поточної роботи Тернопільської обласної ради.

Тим часом військовий експерт Олег Жданов припустив, що країна-окупантка може готувати масований ракетний удар на 24 серпня. За його словами, зменшення інтенсивності ракетних ударів окупантів по Україні, яке зараз спостерігається, може свідчити про підготовку росії до Дня Незалежності України.

Військовий експерт нагадав, що напередодні, 23 серпня, святкується ще День Державного Прапора України. Тому він припустив, що ракетні удари росіяни можуть розтягнутися в часі, починаючи від  23 до 25 серпня, а може бути й один – 24 серпня.

«Я думаю, вони просто накопичують ту кількість ракет для того, щоб завдати, максимально по можливості, масований ракетний удар по нашій території. Можливо, буде декілька (ракетних ударів - ред.), які вони розтягнуть в часі. Вони так просто це не залишать. І це затишшя, я думаю, перед бурею», – зазначив Олег Жданов.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 tank 16.08.2022, 14:59
А шо там курящих нема? Може хай привентивно закурять? -)))
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ