Читайте нас в соціальних мережах

Скандал  в управлінні Держпраці Тернопільщини: екс-директор звернувся до Зеленського через корупцію (відео)

Вівторок, 16 серпня 2022 14:13
Кому війна, а кому мати рідна: у тернопільському управлінні Держпраці назріває конфлікт, причина якому – корупційна складова.

 

Про це розповів вже тепер колишній очільник відомства Віталій Мариновський, який пішов в ЗСУ добровольцем, а коли повернувся – був звільнений без пояснень. Все це він описав у своєму відеозверненні до Президента України Володимира Зеленського.

«26 лютого пішов добровольцем у ЗСУ, відслужив 5 місяців. Був на Сході, у декількох «гарячих точках», 25 липня був звільнений за сімейними обставинами  і повернувся на роботу, але там я був звільнений без пояснень. Закінчився контракт. Моя попередниця виходить на роботу з 14 серпня по заяві – вона була в декретній відпустці по догляду за дитиною. Все би й нічого, якби на тому тижні не був призначений моїм заступником її громадянський чоловік. Корупцію ще будемо доводити…», - говорить Віталій Мариновський.

Як стало відомо журналістам сайту «Тернополяни», мова йде зокрема про Наталію Курильову, яка у понеділок на роботу так і не з’явилася, як і наступного дня.  Віталій Мариновський був змушений передати всі документи одному з начальників відділу. А трохи раніше, 8 серпня на посаду заступника начальника управління Держпраці в області призначили її громадянського чоловіка Богдана Сагайдака.

«На жаль, москалота є в душі у певних чиновників, які в тилу, і дуже шкода, що такі люди керують в областях, де більш-менш спокійно, гордо носять форму, яку просто купляють, або, що гірше, беруть у волонтерів і розказують, як вони люблять Україну.

Я дуже прошу Вас звернути увагу на те, що відбувається на місцях. Добровольці, які до війни були державними службовцями, і до роботи яких у керівництва не було жодних питань, але їх все одно звільняють, бо й далі процвітає корупція та продаж посад. Мені не важко бути і водієм автобуса закордоном, або фури в США, але я хочу відбудовувати свою країну і працювати тут. Адже всі ми боремось за незалежність, за свою волю», — додав Віталій Мариновський.

Коментарі  

+3 #1 Михайло 16.08.2022, 22:06
Пане Віталій звільнення це ще не корупція, а те, що в 2014 році працівник СБУ в Тернопільській області отримав взятку в розмірі 25.0 дол. США і працює в СБУ оце як називається і те, що його батько обкрадає простих людей та під час війни це як називається. Прийдіть із цим бидлом розберіться по справжньому, а посада ще у Вас буде не одна, Ви ще молодий енергійний.
Скарга

Додати коментар