Читайте нас в соціальних мережах

Військовий з Тернополя, який перебуває на передовій, просить кошти на авто (фото, відео)

Понеділок, 15 серпня 2022 15:30
Військовослужбовець роти розвідки спеціального призначення бригади швидкого реагування з Тернополя просить допомогти йому та побратимам придбати нове авто, адже їхнє обстріляли. 

"Я ніколи не просив допомоги, але прийшов і такий момент, коли просто змушений. Наші фонди, з якими ми співпрацювали, на даний момент часу не мають можливості перекрити всі наші потреби, бо вони в нас кожного дня збільшуються. Отож, мої хлопці особисто кожен шукає допомоги на стороні. Вчора, в районі села Зайцеве, Донецької області, ми на нашому бойовому коні потрапили у засідку, відтак автомобіль пошкоджений і потребує заміни. Так як він був в нас крайньою легковою машиною, нам потрібні кошти на купівлю нового,або його ремонт, тому я скидаю номер карточки своєї дружини. По можливості, хто скільки може. Всім дякую, пробачте за такі прохання в даний нелегкий час для усіх нас. Бережіть себе,свої сім'ї, ви нам потрібні, нам потрібна Україна, хай береже вас Господь, - відзначає військовий з Тернополя, позивний "Удав". 

Усі, хто має можливість та бажання допомогти, прохання переслати гроші на картку дружини бійця  - 4790 7299 4052 4804 - Ірина, дружина військового. 

Персональні дані військового є в редакції. 

 

потрощене авто військових
ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Галина 20.08.2022, 17:17
Подайте будь ласка номер рахунку в форматі IBAN.
Дякую.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ