Читайте нас в соціальних мережах

Під Тернополем незаконно продали чужу землю, вартістю 840 тисяч гривень

П'ятниця, 12 серпня 2022 12:00
Прокуратура та правоохоронці з'ясовують деталі злочину, коли житель Вінниці продав чужу землю неподалік Тернополя, загальною вартість 840 тисяч гривень. 

Відомо, що житель Вінниці за допомогою державного реєстратора підробив акт на право власності на земельну ділянку вартістю понад 840 тис грн на свого спільника й разом з реєстратором переоформили вказану ділянку на цю підставну особу.

Згодом знайшов покупця та продав дану ділянку. 

Триває розслідування. 

Мешканця Вінниці звинувачують за статтями - (ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 209 КК України) - заволодіння та продаж чужою земельною ділянкою. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Михайло 13.08.2022, 10:26
Читаєш і диву дивуєшся, а в якій країні ми живемо. Живемо в татальному злодійстві, безкарності та злиднях. Хочу поділитися щодо інформації продажі землі. Мені приходиться мати справу з кримінальними провадженнями де встановлено факти грубого порушення права власності,незак онне відчуження землі в особливо великих розмірах. Всі чі діянія здійснює злочинне угрупування яке довший час працює на теренах Тернопільського району. Ця група тісно повязана із суддійським корпусом, поліцією та іншими державними структурами. Пора все це шобло вивести на чисту воду і на фронт захищати простих людей,а накрадене виставити на торги і виручку на потреби армії.
Скарга
0 #1 Правда 13.08.2022, 08:37
Це, що жарт, а первинні документи хто зробив !
А якщо голова Підгороднянсько ї сільської ради на вкрадених землях у простих громадян побудував замки із своєю депутатською світою це законно, а також на землях товарного виробництва також вкрадених у простих громадян побудовані котеджі - це не злочин. Напевно цей фрук із Вінниці не поділився і результат.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ