Читайте нас в соціальних мережах

Військовий медик з Тернопільщини на тиждень повернулась додому, а далі – знову на поле бою

П'ятниця, 12 серпня 2022 10:50
У війни є й жіноче обличчя. І військовий медик Олена Погорілець із села Осники, що в Лановецькому районі на Тернопільщині, — яскравий тому приклад.

 

Жінка після повномасштабного вторгнення росії повернулася з Італії і була мобілізована до ЗСУ. Вона бачила війну і смерть в обличчя, адже евакуація поранених з поля бою, їх супровід та надання першої медичної допомоги – усі ці непрості завдання сьогодні лежать на її тендітних плечах.

Пані Олена лише на сім днів на рідну Лановеччину, аби побути вдома, з рідними, адже далі на неї чекають на передовій наші захисники.

Завітала вона і до міського голови Романа Казновецького для того, щоб передати вісточки з передової та запевнити, що Перемога вже близько. Окрім цього Олена Погорілець висловила вдячність та захоплення нашими мешканцями, любов, підтримку та допомогу яких відчуває кожен український воїн.

«Пишаємося нашими співвітчизниками і дякуємо за їх жертовність та героїзм!», - йдеться у дописі на сторінці Лановецька міська рада ǀ Lanivtsi City Council в соцмережі «Фейсбук».

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ