Читайте нас в соціальних мережах

20-річний син тернопільського журналіста Ігоря Пелиха "насипає" ворогам на Донбасі (відео)

Субота, 30 липня 2022 14:25
Син журналіста та телеведучого Ігоря Пелиха, який трагічно загинув у ДТП в 2009 році, пішов на війну.

20-річний Іван Пелих перебуває у лавах 1-шої інтернаціональної роти спеціального призначення. Про це повідомила у "Фейсбуці" тернопільська журналістка Світлана Гуменна.

"Під час довоєнного життя Іван займався створенням відео. Вже 1,5 місяця разом з побратимами він "насипає" ворогам на Донбасі.

Тато, який трагічно загинув 13 років тому, пишався б ним!", – йдеться у її дописі.

У своєму "Інстаграмі" Іван розповів, що з ним пліч-о-пліч, окрім українців, воюють грузини, білоруси, американці, канадійці, шведи, французи, британці та ін. іноземці.

"Пройшло півтора місяці, як моя 1-ша інтернаціональна рота спеціального призначення після тривалої підготовки воює на Донбасі. Новодружевськ, Лисичанськ, Сіверськ, Григорівка і Сєрєбрянка стали для нас місцями, де ми навчились функціонувати як злагоджений підрозділ", – поділився воїн.

У дописі захисник зазначив, що війна змінює людей.

"Одна справа читати про війну в новинах чи Telegram-каналах, а інша – це побути тут, тоді просто по погляду розумієш, була людина на "0" чи ні. У будь-якому випадку це лише початок, ще багато руснявих танків/бтрів/піхоти і тд чекають свого знищення і ми будем сумлінно допомагати їм слідувати за кораблем", – написав боєць.

Обережно, ролик містить нецензурну лексику!

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ