Су-шеф зі столичного ресторану готує їжу для наших захисників.
Маючи за плечима строкову службу, Миколу мобілізували до лав ЗСУ ще в перші дні після російського вторгнення до України. Сьогодні хлопець виконуючи військовий обов’язок працює кухарем в одній з військових частин нашого краю.
До цього він працював су-шефом в столичному ресторані.
Навіть зі зміною обстановки, нестачею інвентарю, однотипністю продуктів – страви від Миколи завжди дивують, тому що не лише смачні, а й красиві. Готується їжа в польовій кухні, у звичайній кухні виконуються лише деякі процеси.
«Кухар в середині»– саме це відчуття допомагає мені у виборі страв та їх приготуванні. Найбільше люблю готувати страви з м’яса, постійно стараюся здивувати новим асортиментом, цікавою подачею. На кухні мені допомагають співслуживці, тому ми все встигаємо. Хлопці дякують за їжу, часто просять добавки – це для мене найкраща відзнака», - розповідає юнак.
Щодня куштує вишукані страви військовий з селища Коропець, що на Тернопільщині, який сьогодні воює на передовій - Володимир Піцьків.