Читайте нас в соціальних мережах

Загинув, як Герой, рятуючи на полі бою побратимів: на Тернопільщині поховали Андрія Асадова (фото, відео)

Четвер, 21 липня 2022 15:00
Сьогодні, 21 липня на Тернопільщині поховали військового медика Андрія Асадова. 

Підгаєччина назавжди попрощалася із бойовим медиком – Героєм Андрієм Асадовим, котрий загинув на полі бою, рятуючи своїх побратимів.

«Я іду вас захищати», - такі слова сказав зовсім юний хлопець Андрій Асадов своїй дорогій бабусі.

Пішов…Захистив…але, на жаль, ворожа куля цинічно забрала його молоде життя. Загинув…як справжній Герой, рятуючи на полі бою побратимів!

Немає більшої любові, як віддати душу свою за ближнього (цит. зі Святого Письма) - це найбільша пожертва, яку людина може зробити на цьому білому світі.

На таку жертовність пішов і Андрій, бо був справжнім сином українського народу, патріотом, який з перших днів російсько- української війни перебував на передовій, виконуючи свій військово-медичний обов’язок.

Андрій Асадов народився 15 березня 1998 року у селі Старе Місто, що на Підгаєччині.

Андрій отримав медичну освіту у Галицькому медичному коледжі імені Євгена Гливи, м. Підгайці. Після закінчення коледжу призвався добровольцем, чотири роки служив в АТО, був бойовим медиком 80 -ї окремої десантно-штурмової бригади.

24 лютого 2022 року Андрія Асадова призвали на військову службу по мобілізації.

У загиблого Героя залишилися згорьовані бабуся Оксана, яка вклала всю свою любов у виховання єдиного внука, та матір Ірина.

Андрійко, так весь час називала його бабуся, був чудовим хлопцем із великим щирим серцем та світлою душею. Сьогодні від назавжди покинув цей білий світ, своїх рідних, друзів та побратимів і доєднався до Небесного Легіону.

«Він був найкращим медиком»,- такі слова зі сльозами на очах вже над могилою промовила посестра та медичний інструктор нашого Героя Андрія.

Зі слів його дядька Андрій не звільнився із служби, не зважаючи на закінчення контракту, бо казав: «Ви що! Як Україна переможе і я цього не побачу, як без мене???»

 

 

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ