Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі львів'янин викрав "Лексус" та "Тойоту", вартістю 2 млн грн: суд оприлюднив вирок

Четвер, 21 липня 2022 20:30
Засудили львів'янина, який у Тернополі викрав два елітних автомобілі - "Лексус" та "Тойоту", загальною вартістю більше 2 млн грн. 

Слідство встановило, що у 2015 році у травні та червня житель Львова Арсен Л. спершу викрав автомобіль "Лексус" з вулиці Миру за допомогою електронного пристрою для сканування (перехоплення) радіосигналу електронного ключа. 

Власник оцінив машину у 1 млн. 316 тис. 350 гривень.

Далі, аналогічним чином він учинив у ніч на 17 червня 2015 року – незаконно заволодів автомобілем “Тойота” вартістю понад 751 тис. 440 грн, припаркованому біля будинку на вулиці Бережанській Тернополя. 

Вироком Тернопільського міськрайонного суду від 15 лютого 2021 року 42-річного мешканця м. Львів Арсена Л. визнано винуватим за ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб, що завдало великої матеріальної шкоди) та призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Далі адвокат подав апеляцію, та рішення було таким же, і нарешті захисник звернувся в Верховний суд України, та і там визнали, що рішення Тернопільського міськрайонного суду є справедливим. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ