Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі переселенка вимагала, щоб з нею спілкувалися російською мовою

Понеділок, 18 липня 2022 20:00
В мережі повідомляють про переселенку з Миколаївської області, яка oселилася у Тернополі та вимагала, щоб з нею спілкувалися російською мовою. 

Про досить екстраординарний випадок у мережі Фейсбук повідомиал користувачка Катерина Чепіль.

"Будьте обережні! "Вдячна" переселенка з Миколаївщини вчить всіх в Тернополі говорити з нею російською мовою. Навіть обіцяла розбити вітрини в одному з магазинів і показати правщиці свою "правоту", коли та відмовилася спілкуватися російською. Навіть погрожувала викликати поліцію з вимогою захистити її "право". Але власники магазину поліцію викликали самі і сталося диво: переселенка з правоохоронцями заговорила чистою українською мовою. В задачі питається: скільки ще має бути прильотів і куди, щоб такі, як ця особа зрозуміла якісь елементарні цивілізаційні правила та відмінності українців і ординців?", - повідомила Катерина. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #5 Олексій 24.07.2022, 04:42
Це не мова :-(- язик! :-)
Скарга
+4 #4 makag 20.07.2022, 17:05
Гидота. Сам переселенець, в родині розмовляємо кацапською. Але з іншими - завжди намагаємось спілкуватись виключно українською.
Скарга
+6 #3 кадирка 20.07.2022, 15:21
гнати пі...орню кацапурську з нашого міста.Цю бидлоту чекають з нетерпінням в урюпінську та бобруйську
Скарга
0 #2 Володимир 20.07.2022, 14:02
Кожен має право звернутись англійською, російською, італійською... Продавець, якщо ЗНАЄ МОВИ, відповість, продасть. Покупець, якщо його не розуміють, піде до іншого, того хто його зрозуміє. А здіймати галас як з боку покупця чи продавця негоже.
Скарга
+10 #1 Анастасія 19.07.2022, 00:21
Це не єдиний випадок, нещодавно на дружбі помітила як чоловік замовляв каву, розмовляв російською і вимагав в продавчині спілкуватись з ним російською, після її відмови він мало не розтрощив кіоск, тому питання чому таким людям не вручають повістки чи не проводять якісь виховні бесіди? Надто набридло слухати ту кацапську, гидотну мову
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ