Читайте нас в соціальних мережах

Жителям Тернопільщини наполегливо рекомендують йти в укриття, - рада оборони області

Четвер, 14 липня 2022 17:56
Сьогодні, 14 липня, відбувся брифінг за підсумками ради оборони Тернопільщини. 

Про ситуація в області розповів голова Тернопільської ОВА Володимир Труш. 

"Вінниця - співчуття усім. Тому прошу тернополянам бути обережними і обов'язково йти в укриття. Крім того, в російській федерації виставили на сайтах, що бомбардували Тернопіль, тому в ці дні йдіть в укриття обов'язково", - наголосив Володимир Труш. - До хороших новин. У Тернополі провели пересадку серця - це надзвичайно приємна новина. Оздоровилися більше 400 дітей. Відправляємо другу та третю чергу дітей. У нас розпочинаються жнива. Проводимо збір врожаю, завдяки ЗСУ. У нас не горять поля. Ми дозволили аграріям на раді оборони працювати у нічний час, єдине, щоб не було дощу". 

Також, що голова Тернопільської ОВА, що міський голова Тернополя Сергій Надал наголосили, в разі тривоги обов'язково йти в укриття. 

"Сьогодні Тернопіль у скорботі, ми прощалися з 4 Героями, завтра ми будемо хоронити ще одного захисника - Микола Голубович. Співчуття родинам всіх загиблих, - відзначив Сергій Надал, голова Тернопільської міської ради. - Ми продовжуємо допомагати армії та військовим. Готуємося до чергової відправки передач нашим військовим, відправка відбудеться 20 липня, звертайтеся до управління соціальної політики, за адресою - Лисенка,8. І важливо - не ігнорувати повітряну тривогу, подбайте про своє здоров'я та своїх близьких".

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ