Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 79

Юні тернополяни, які підкорили сцену шоу «Україна має талант», презентували патріотичне денс-відео для захисників (відео)

Середа, 13 липня 2022 15:24
Учасники танцювальної студії «Bright Emotions» з Тернополя вразили новою відеороботою, яка в соцмережах збирає безліч переглядів.

 

Під трек «Доброго вечора, ми з України» десятки дітей різного віку станцювали сучасний танець, який присвятили тим, хто сьогодні стоїть на обороні нашої незалежності.

Майже рік тому «Bright Emotions» вдало виступили величезним колективом на сцені шоу «Україна має талант». З тих пір вони розвивались, вдосконалювали власні навички, приймали участь у змаганнях, адже мали потужну мотивацію та підтримку.

«Кожен воює на своєму фронті… І навіть у танцювальному світі у нас є місія — популяризувати українську культуру, і так, щоб нами захоплювався весь світ! Щиро дякуємо усім причетним до цієї відеороботи. Було нереально важко цілий день працювати під палючим сонцем, але наші діти витримають усе, бо вони знають що за ними МАЙБУТНЄ!!! Бо вони сильні і НЕЗЛАМНІ!!! Бо у них є найкращий приклад - наші ЗСУ та наш НАРОД!!! Хочемо присвятити цю відеороботу нашим захисникам та захисницям, і подякувати за те що маємо можливість займатись тим що любимо, тим що серцю дороге!», — йдеться у дописі засновниці танцювальної студії “Bright emotions”  Ірини Лилик в мережі «Інстаграм».

Саме вона реалізувала власну ідею, поставивши вихованцям хореографію. Відео готував Юрій Фуч. Результат перевершив усі очікування – відео поширюють інтернет-користувачі, громадські діячі та політики.  З’явилось воно і на сторінці мера Тернополя Сергія Надала.

«Пишаюсь нашими талановитими дітьми. Дякую, вихованцям та керівникам танцювальної студії Bright Emotions, що популяризуєте українське, підтримуєте і даруєте віру у світле майбутнє», — пише очільник міста.

Пропонуємо вашій увазі відеороботу від юних тернополян, яка точно не залишить вас байдужими:

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ