Читайте нас в соціальних мережах

У середмісті Тернополя колишній культурист та тепер забудівник жорстоко побив свого родича за борги (фото, відео)

Четвер, 07 липня 2022 15:23
на фото затриманий Володимир Мичко на фото затриманий Володимир Мичко
Ще тиждень тому, 1 липня, один із забудівників у середмісті Тернополя жорстоко побив свого родича.

Цю подію наші правоохоронці намагаються всіляко обійти і не з особливою охотою дають коментарі стосовно цієї резонансної події. За тиждень ні на сайті обласного ГУПН, ні прокуратури ні було подібної інформації.

На редакційну скриньку “Тернополян” прийшов лист із повідомленням про подію, яка відбулася по проспекті Злуки, 1 липня цього року. До цього повідомлення додали і відео- та фото-матеріали із фрагментами затримання учасників події. Одразу додамо, що затримували нападників представники обласного Управління стратегічних розслідувань, яке донедавна очолював сумнозвісний Василь Джиджора. З відео та фото зрозуміло, що зйомку вели саме представники УСР та повідомлення складене саме з їхньої точки зору і додане однобоке інформаційне забарвлення.

Цитуємо скорочено: “1 липня у Тернополі по Злуки біля АЗС АВТОТЕХСЕРВІС на проїжджій частині серед білого дня біг чоловік з розбитим обличчям, стікаючи кров’ю! Його наздоганяють четверо чоловік спортивної тілобудови! Людина, з обличчя якої капала кров, намагався зупинити і сховатися в автомобілі патрульної поліції, але патрульні поліцейські дуже дивно реагують і виганяють даного громадянина з авто аргументуючи що вони зайняті і їдуть на ДТП. І дяка Богу що по тій же вулиці їхали працівники УСР які побачивши дану подію зреагували чітко і злагоджено, за допомогою патрульних заблокували авто злочинців які вже поспішили покинути місце злочину.”

В анонімному листі також повідомили, що бійці УСР виявилися дуже спритними і змогли утрьох затримати п’ятьох, на їх думку, зловмисників. Серед них вже згаданий колишній культурист та забудівник Тернополя Володимир Мичко. 

З власних джерел “Тернополянам” вдалось дізнатися, що Володимир Мичко побив свого двоюрідного брата також з прізвищем Мичко. Причиною конфлікту стали, як і у більшості випадків, гроші. Із початком війни Володимир Мичко тривалий час перебував у Великій Британії. Та тут на місці разом зі своїм родичом встиг налагодити бізнес з імпорту дефіцитного палива. Прибутки мали бути великі. Подейкують, що подібні паливні операції приносили їх учасникам тільки протягом травня 100 відсотковий прибуток. Та у кожного з родичів була своя бухгалтерія. Тому Володимир прибув з Туманного Альбіону для вияснення стосунків, яке закінчилось побиттям родича. У свою чергу інший Мичко вже обзавівся “дахом” з УСР. Розуміючи неминучість конфлікту та запальну вдачу пана Володимира, УСР-івці вже були напоготові і тому одразу “випадково” з’явилися на місці конфлікту.

У свою чергу у згаданому анонімному листі, нагадаємо, який повністю виправдовує дії представників УСР, у “дахуванні” Володимира Мичка звинувачують начальник ГУНП у Тернопільській області Олександра Богомола та заступника Тернопільської обласної прокуратури Юрія Табаки. Саме їхніми прізвищами та посадами прикривався під час затримання Володимир Мичко.

У Головному управлінні національної поліції підтвердили, що даний випадок таки був. За фактом порушено два кримінальних провадження за статтею Кримінального кодексу номер 355 (Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань) та номер 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Також вдалося з’ясувати, що працівникам Управління стратегічних розслідувань, які брали участь у затриманні та працюють ще з часів Джиджори, також інкримінують перевищення службових обов’язків. Тому їх “випадкове” об’явлення також не залишиться без уваги.

Коментарі  

0 #6 Правда 10.07.2022, 17:33
Таких Мичків в Тернополі і кругом Тернополя багато, а високі чини в ПРОКУРАТУРІ кришують безапридельщикі в, а подивіться скільки справ лежать мертвим грузом по земельних аферистах і що, а те що криша пока ще не тече, а скоро напевно потече та начнеться аргамедон і полетять пагони.
Скарга
0 #5 Теонополянин 08.07.2022, 03:00
Дерибанщики ще років 3 тому біля педуніверовсько ї парковки на Громницького-Пр освіти "оформили" на атошника не без участі самої гуманізм по землі міської ради, бонусних 5 сотиків до майже півгектара парковочної як добавка. На прибудинкову буде. Так що там всі в темі, і Сірожа тоже.
Скарга
0 #4 Роман 08.07.2022, 00:43
Особисто знаю жука Василя, це усровський бандит, розвів не одного на гроші.
Скарга
-1 #3 Віталік 07.07.2022, 17:58
Табака напевно підняв тарифи , то рейдер Мичко пішов по бєспрєдєлу, щоб зібрати гроші продажному прокурору
Скарга
0 #2 Прокурор 07.07.2022, 17:23
Ой мля)))) ну так вже явно оправдовується пан Богомол і Табака). На замовлення статтю перекрутили аби відбілити. Мичка Володимира ніяк не можуть приструнити із забудовами по місту, із захопленням земель Педінституту і це точно УСР чи інші служби не кришують, тільки самі БОГИ)
Скарга
+6 #1 Громадянин України 07.07.2022, 15:48
Усіх і поліцейських, і прокурорів, і спортсменів, і бариг на передок в Лисичанськ!
Скарга

Додати коментар