Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі п’яний водій кинув поліцейським гроші в багажник

П'ятниця, 24 червня 2022 13:56
Від двох до чотирьох років тюрми загрожує жителю Кіровоградщини за надання неправомірної вигоди тернопільським поліцейським.

 

56-річний чоловік, під час зупинки його автомобіля поліцейськими, не приховував, сів за кермо напідпитку, навіть погодився пройти тест за допомогою газоаналізатора. Був переконаний – хабарем вдасться залагодити проблему.

«На пропозицію неправомірної вигоди поліцейські відповіли попередженням про кримінальну відповідальність.  Чоловіка це не зупинило - перебуваючи біля службового автомобіля, він кинув гроші у багажне відділення, сподіваючись відкупитися від адміністративного правопорушення за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння», — інформують в ГУНП у Тернопільській області.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала злочин. Правоохоронці скерували до суду кримінальне провадження. Згідно санкцій інкримінованої статті 369 (частина 1) – надання неправомірної вигоди службовій особі Кримінального кодексу жителю Кіровоградщини загрожує від двох до чотирьох років позбавлення волі.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ