Читайте нас в соціальних мережах

Впіймали на гарячому: у тернопільського "закладника" вилучили наркотиків на 800 тис. гривень (відео)

П'ятниця, 24 червня 2022 10:15
24-річний тернополянин фасував та розкладав по місту наркотики.

Заборонені речовини отримував поштою, а зберігав та фасував в орендованому гаражі.

Інформацію, що у Тернопіль прямує посилка з наркотиками, отримали оперативники управління боротьби з наркозлочинністю. "Бізнесмена" затримали біля одного з поштоматів. Під час огляду в чоловіка знайшли пакунок з канабісом.

Хлопець зізнався, що працює закладником на дві інтернет-крамниці.

"Товар" отримував гуртовими партіями, а збував шляхом закладок, отримуючи гроші за замовлення на банківські картки. Тепер за вчинене йому загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна", повідомили в ГУНП. 

У орендованому дилером гаражі правоохоронці знайшли пластикові ємності з психотропними речовинами "Альфа-PVP" та амфетамін, загальною вагою близько одного кілограма, а також півкілограмовий поліетиленовий пакет з канабісом.  Вартість вилученого складає близько 800 тисяч гривень.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 307 – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. 

1

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ