Читайте нас в соціальних мережах

Військовий з Кременеччини, який продавав свої нагороди, зібрав кошти на автомобілі для ЗСУ (відео)

Четвер, 23 червня 2022 18:30
Боєць Андрій Біндас з Кременця зібрав гроші на чотири авто для підрозділу, в якому служить.

Напередодні чоловік в соцмережі виставив на аукціон свої 20 орденів та медалей, щоб за виручені кошти купити транспорт. Втім, не продавши жодної нагороди, назбирав кошти на 4 автомобілі для ЗСУ, пише Суспільне.

Нагадаємо, щоб придбати чотири автомобілі для свого підрозділу військовослужбовець з Кременця Андрій Біндас продавав свої нагороди на аукціоні. Їх, каже чоловік, отримав за 6 років служби у різних підрозділах ЗСУ.

"Перша – найдорожча. Це відзнака командира дивізіону артилерійської розвідки 44-ї бригади. Я ї отримав однією з перших. Це ще була Попасна, 2017 рік. Виставив на аукціон відзнаку за 5 тисяч гривень", – каже військовослужбовець.

На придбання автомобілів потрібно було зібрати 12 тисяч євро і 200 тисяч гривень. Чоловік розповів, що на передовій машини потрібні постійно:

"Це разові автомобілі. Вони приймають участь на "нулях". Артилерія противника може їх знищити в любий час. Тобто, крім того, що ми купуємо вже, має ще бути резерв. Тобто, одні купуються, одні доставляються, одні вже на передовій".

3dc7509fafd5a2f2

Андрій Біндас каже, на аукціон виставив найдорожче, що в нього є.

"В мене товариш продав дачу. Кошти пішли на волонтерство, закупівлю всього необхідного. В мене дачі немає, щось таке продати теж нема. А медалі, нагороди – те що маю".

Військовослужбовець каже, що нагороди залишаться у нього.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ