Читайте нас в соціальних мережах

Орден «За мужність» полеглого Героя з Тернопільщини вручили його рідним (ФОТО)

П'ятниця, 03 червня 2022 14:30
Орденом «За мужність» III ступеня Героя з Тернопільщини Івана Волочія посмертно нагородив президент України Володимир Зеленський.

Відзначили Героя за особисту мужність і самовіддані дії на захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Військовослужбовець Іван Волочій народився 1995 року в селі Бересток на Тернопільщині. 

Захищаючи Україну командир мобільної групи прикордонників капітан Іван Волочій, 7 березня 2022 року, віддав найдорожче – власне життя.

Читайте детальніше це: Військовий з Тернопільщини зупинив російських окупантів ціною власного життя

Високу державну нагороду передали рідним Івана Волочія.

На заході були присутні батьки, родичі, військові побратими та керівництво Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, повідомили у Заліщицькій міській раді.

Під час вручення генерал-майор Віктор Бабюк зазначив, що пам’ять про Івана, його героїзм і самовідданість буде жити завжди.

Міський голова Заліщиків Іван Дрозд висловив щирі слова підтримки і подякував батькам загиблого за те, що виховали гідного сина та справжнього патріота України. Він наголосив, що Заліщицька громада завжди пам’ятатиме про подвиги наших героїв, поважатиме та надаватиме підтримку родинам загиблих.

 

orden_volochii2.jpg

orden_volochii0.jpg

orden_volochii3.jpg

orden_volochii4.jpg

orden_volochii1.jpg

Volochii_geroi2022.jpg


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ