Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі вже можна придбати другу легендарну марку про "русскій корабль" (фото)

Понеділок, 23 травня 2022 15:08
Сьогодні, 23 травня, У Тернополі,як і в усіх обласних центрах України, відбулась процедура спецпогашення  та введення в обіг поштової марки «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!».

 

Загальний тираж зазначених марок становить 5 мільйонів примірників.

У процедурі спецпогашення та введення в обіг поштової марки взяли участь начальник ОВА Володимир Труш спільно з мером Тернополя Сергієм Надалом, керівником Тернопільської обласної ради Михайлом Головком та очільницею Тернопільської дирекції АТ «Укрпошта» Любов Гринчишин.

Відтак, сьогодні стартує продаж легендарної марки по всій Україні. Окрім неї для кореспонденції в межах країни та за кордон випустили також листівки та конверти з аналогічним зображенням.

«Укрпошта завершує серію «Русскій воєнний корабль…ВСЬО!». Марки надходитимуть декількома партіями, також «Укрпошта» запускає три інтернет-магазини, де можна придбати марки. До слова, на клієнта введено ліміт – 2 блоки по 3 марки.

До слова, «Укрпошта» вже готується до випуску наступних марок. Зокрема, буде випущено серію марок «Доброго вечора, ми з України», яку серед п’яти запропонованих варіантів обрали більшість українців шляхом опитування онлайн.

Також, ймовірно, буде марка із зображенням пса-рятувальника Патрона, який отримав колосальне число прихильників серед дітей та дорослих.

283567691_415524187246912_5175090271265218369_n.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ