Читайте нас в соціальних мережах

Олег Барна, гірший російських військових, - Володимир Петров

Середа, 18 травня 2022 11:27
Олег Барна, гірший російських військових, - Володимир Петров.

Про це Володимир Петров заявив на власному Ютуб-каналі "Ісландія", після того, як скандальний екснардеп з Тернопільщини Олег Барна прокоментував у Фейсбук пост Петрова про Юрія Луценка.

"Ми посміялися з цього Луценка, і в коментарях прибіг Барна, я б чесно кажучи не звернув уваги, я розумію, що в дяді поплава в мізках. Зараз напевно ще більше поїхав. І він почав - Коломойський, Зелебоба, жовтороті. Я кажу - "Дед, пий таблетки". І що зробив Барна, Барна почав мені погрожувати", - відзначив Володимир Петров.

Суть погроз зводилися до того, щоб дати Петрову по писку. 

"Ти тепер гавкай, що хочеш, жовтороте бидло, але по писку тобі дарунок таки зроблю. Заробив ти, - написав під постом про Луценка, скандальний нардеп з Тернопільщини Олег Барна. - Владимир Петров і таблетки вип'ю і ще здоров'я вистачить відп#зд#ти таке сикличе б#дл# як ти, щоби закрив свою сєпарску і брехливу халяву, тобто морду. Не знаю, кому з нас після зустрічі тоді більше таблеток буде потрібно. Але поки що існуй, худобо. Запам'ятав. До зустрічі". 

280717346 546844930408354 3709883520537461842 n

Далі Володимир Петров на власному Ютуб-каналі "Ісландія" записав відеозвернення до Олега Барни, назвавши його гіршим за російських окупантів. 

"Після того, як я з ним закінчу, то він проковтне, це перше. Друге, я хочу, щоб ви запам'ятали і я це кажу - Олег Барна, гірше російських військових. Олег Барна гірше окупанта, тому що це людина, яка зараз вдягнула українську військову форму, взяла в руки зброю і дозволяє собі погрожувати цивільному населенню, - наголосив Петров. - Для мене все інше немає жодного значення". 

Також Володимир Петров у своєму відеозверненні закликав українських військових не поводитися, як Олег Барна. 

До слова, Володимир Володимирович Петров — чорний політтехнолог, продюсер, блогер, кандидат на пост Президента України 2019 року. 

"Тернополяни" неодноразово писали про скандали, в які потрапляв Олег Барна. 

Інтернет "підірвали" фотожаби з прем'єр-міністром та тернопільським нардепом (ФОТОПІДБІРКА).

Одіозний тернопільський нардеп так і не вибачився перед журналістом за матюки, після яких почався всенародний флешмоб (відео).

На Тернопільщині екснардеп Барна заборгував грошей і потрапив в черговий скандал.

Бійкою екснардепа з Тернопільщини Барни зі "слугою" у прямому ефірі займається ДБР.

Екс-нардеп з Тернопільщини влаштував бійку у прямому ефірі (відео).

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ