Читайте нас в соціальних мережах

20-річний боєць «Азова» з Тернополя загинув у пеклі «Азовсталі» (фото)

Понеділок, 09 травня 2022 16:23
Сумна звістка із маріупольського заводу «Азовсталь», де кругову оборону відчайдушно тримає полк «Азов», — 6 травня обірвалося життя молодого бійця з Тернополя, Павла Лисобея.

 

Йому було лише 20 років, але він сам обрав шлях воювати за Україну в складі «Азову». Майбутній льотчик, ще на початку російського вторгнення забрав документи з університету та покинув навчання, адже відчував крайню необхідність захищати рідну землю від ворога…

«БІБЛІЯ. ІВАНА 15:13:«Ніхто більшої любови не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх» ПАВЛИКУ, Сину наш рідний! Дякуємо ГОСПОДУ, що ТИ прожив з нами 20 років! Любимо Тебе - назавжди! До зустрічі на Небесах! З Тобою прощаються твоя сім‘я, Оля, родина, твої друзі, сусіди, знайомі…», — написала на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук» матір азовця Віра Лисобей.

У повного амбіцій та мрій хлопця тут, у Тернополі, залишились батьки, дівчина, молодші сестричка та братик, рідні які так чекали повернення його додому… Та не судилося…

«Частинка мого серця. Частинка моєї душі. Моя любов. Моя опора. В п’ятницю, 06.05.2022, Ти, через амбіції влади та байдужість несвідомих людей, жорстоко загинув в тому пеклі, як і сотні інших твоїх побратимів. Я ще ніколи не відчувала подібного болю, ніколи. Мій найбільший страх життя прийшов. Ти помер Героєм, хоча для мене Ти завжди ним був. Я кохатиму Тебе до кінця життя. Тепер Ти-мій Ангел. Твої муки скінчились,спи спокійно…», — пише у своєму Інстаграмі дівчина полеглого бійця — Ольга Чекалюк.

Вічна та світла пам’ять Герою, який поклав своє життя на вівтар вільної України! 

 1   2

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ