Читайте нас в соціальних мережах

Через дефіцит пального на Тернопільщині можуть скоротити кількість міжміських рейсів

Середа, 04 травня 2022 10:15
Дефіцит пального на АЗС обіцяють послабити уже за декілька днів.  

Проте, як зазначив голова Тернопільської ОДА Володимир Труш, у першу пергу ним забезпечуватимуть підприємства критичної інфраструктури та військових.

За його словами, на сьогодні автобусне сполучення виконується у повному обсязі, однак не виключено, що кількість міжміських рейсів може дещо скоротитися.

"Пальне буде! Уряд здійснив усі необхідні кроки, щоб уже за кілька днів послабити дефіцит пального на АЗС. Зокрема, прийнято зміни до державного регулювання цін на нафтопродукти. Україна уклала договір з Польщею щодо постачання бензину", повідомив у "Фейсбуці" голова ОДА.

Володимир Труш додав, що Уряд не встановлював жодних обмежень щодо обсягу відпуску пального в одні руки. Такі рішення суб'єкти господарювання приймають самостійно.

Також очільник облдержадміністрації закликав кермувальників без потреби не забирати пальне у великих обсягах.

"Разом з операторами АЗС на постійному зв’язку координуємо логістику для зменшення черг на заправках. Поряд з цим, частина водіїв роблять невиправдано великі запаси пального. Такі дії лише послаблюють ситуацію на паливно-мастильному ринку і порушують баланс. Тому закликаю усіх чинити обдумано, використовувати власні транспортні засоби за реальної потреби", – йдеться у дописі.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ