Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни вже не зможуть придбати марки з російським кораблем у відділеннях "Укрпошти"

Середа, 20 квітня 2022 14:25
До уваги мешканців Тернопілля, які хотіли купити легендарні марки, випущені в умовах воєнного стану: в Україні зупинили продаж марок з російським кораблем.

 

Про припинення продажу марок "Русский военный корабль, иди нах*й!" оголосила «Укрпошта».

За словами гендиректора «Укрпошти» Ігоря Смілянського, всього з 12 квітня було продано приблизно 700 тисяч штук.

"Я ще раз хочу подякувати всім тим десяткам тисяч людей, які прийшли до нас в Києві та інших містах, щоб купити нашу марку «корабель». Не без помилок, але ми робили все, щоб найбільша кількість людей її отримали. Станом на зараз вже продано біля 700 тисяч марок і продаж марки у наших відділеннях ЗАКІНЧЕНО!" — написав Ігор Смілянський у «Фейсбуці».

Ще понад 1500  клієнтів, які вчора у відділенні на Майдані в Києві не змогли отримати марки та записалися чергу, зможуть придбати їх там сьогодні. Також 100 тисяч марок виділять для інтернет–магазину. З четверга, 21 квітня, в інтернет магазині зможуть придбати марки (2 листа на 1 замовлення) ті, хто раніше зробив замовлення в перші дні, а з п’ятниці, 22 квітня, будь який клієнти в Україні чи за її межами.

Решта тиражу буде використана для офіційних делегацій та музейних фондів. Невелику частину виділять на підтримку маркетингових акцій з українськими виробниками та підприємцями.

Як вже повідомляв сайт «Тернополяни» раніше,  додаткового тиражу цієї марки не буде. Втім, серія з кораблем планують продовжити.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ