Читайте нас в соціальних мережах

Телеканал «Звезда» показав, як в Тернополі «карателі» з хрестом ходили

Середа, 01 квітня 2015 17:31
Московський пропагандистський канал «Звезда» в ефрі випуску новин вкотре продемонстував свої «вміння» в царині журналістики. Цього разу проросійський телеканал, взявши за основу відео каналу ZIK, показали Хресну ходу у Тернополі. Аби глядачам зомбо-ящика було «смачніше» новину «приправили» історією про «карателів».

Нижче подаємо перекладений повний текст сюжету каналу «Звезда»:

«На Західній Україні пройшов хресний хід «за мир і цілісність України», під час якої вулицями міста пронесли 80-кілограмовий хрест.

У ході взяли участь тисячі жителів Тернополя, а також українські карателі, а крім того понад 100 священиків католиків і розкольницьких рухів на Україні.

Хрест почергово несли представники різних релігійних організацій, влади, волонтери, родичі загиблих бойовиків так званого «АТО» і «героїв» Небесної сотні, а також діючі бойовики каральних підрозділів.

На Театральній площі Тернополя, учасники ходи поклали квіти перед фотографіями земляків, загиблих під час бойових дій в Донбасі, обстрілюючи мирне населення Донецької та Луганської народної республік.»

"Геніальний" сюжет російських "майстрів слова, думки та пера" можна побачити на офіційному сайті калалу "Звезда": http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201503310259-zbnw.htm

Додати коментар