Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі заснували благодійний магазин, щоб допомагати безпритульним тваринам

Вівторок, 22 лютого 2022 16:15
Тернопільські зоозахисники відкрили онлайн-магазин, виручені кошти з діяльності якого, витрачатимуть на потреби безпритульних тварин.

Крамницю заснували представники благодійного фонду «Вірні друзі». Купуючи товари, жителі краю допомагатимуть безпритульним тваринам. Гроші витрачатимуть на їжу, вакцини та лікування чотирилапих.

«Поки що у розділі обмежена кількість товарів, але всі неймовірно милі і тематичні, а згодом надіюсь асортимент буде розширюватись. Купуючи товари із жовтою позначкою - ви допомагаєте більше пів сотні безпритульним тваринам під опікою Благодійного Фонду "Вірні Друзі" забезпечуючи їжею, вакцинами і/або лікуванням для продовження пошуку домівки. Купуючи товари із блакитною позначкою - ви допомагаєте зі збором коштів на приміщення для допомоги безпритульним тваринам у Тернополі», - написала у мережі Фейсбук волонтерка Людмила Чеховська.

Зробити замовлення можна через детальну сторінку товару ТУТ, або через повідомлення на сторінці Faithful Friends - Вірні Друзі. Можлива доставка по Україні (вартість доставки оплачує покупець), або самовивіз із наперед домовленого місця у Тернополі.

«За тиждень існування благодійної крамниці нам вдалось реалізувати товарів на суму 400 грн, які розділились порівну на потреби підопічних тварин та на підтримку збору коштів на придбання приміщення для центру реабілітації тварин у Тернополі», - додала Людмила Чеховська.

273745788 10216769275583923 7175932866082604542 n

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ