Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільщина: Марилівський спиртзавод спробують продати вдруге

Понеділок, 21 лютого 2022 14:49
На Тернопіллі Фонд Держмайна повторно виставив на продаж Марилівський спиртзавод, щорозташований в с. Нагірянка Чортківського району.

 

Сам аукціон запланований на 28 лютого.

На сайті  “Prozorro.Sale” . інформацію про продаж “Окремого майна Марилівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП “Укрспирт”” опублікували на початку лютого 2022 року.

Зокрема, початкова ціна лоту – 52 млн 100 тис. 868 грн. Мінімальний крок аукціону – 521 тис. грн, гарантійний внесок – 5 млн 210 тис. грн.

Як вже повідомляв раніше сайт «Тернополяни», у 2020-му році відбулася перша спроба продати спиртзавод. Тоді перемогу на аукціоні здобула молдовська фірма СП “Zernoff”ТОВ, яка запропонувала 120 млн. грн. Згодом інвестор заявив про невідповідність об’єктів нерухомості опису у документації та відсутність цінного обладнання – вологомірів, вентиляторів, котлів, насосів і т.д., що виявилось під час спільного огляду майна представниками фірми-переможця та працівниками РВ Фонду Держмайна, ДП “Укрспирт”. Судова тяганина із вимогою знизити вартість спиртзаводу через виявлені невідповідності досі не завершилася.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ