Читайте нас в соціальних мережах

Смерть агентам ФСБ Росії в рясах: у Почаєві "Правий сектор" залишив отцю МП траурний вінок (фото, відео)

Вівторок, 15 лютого 2022 20:23
Сьогодні, 15 лютого, представники  "Правого сектору Тернопільщина" завітали до отця з Почаєва та провели біля його подвір'я інформаційно-роз'яснювальну акцію, прихопивши з собою траурний вінок. 

На вінку напис - "Смерть агентам ФСБ Росії в рясах" і адресований він місцевому священнику Олександру Марценюку, якого активісти підозрюють у співпраці з Росією.

"Сумнозвісний представник організації «Московський патріархат» в Почаєві агент в рясі Олександр Марценюк вирішив спрацювати на руку кремлю та з організувати групи людей, які є прихожанами московського пвтріархату, для виїзду в столицю України та організації можливих провокацій. Члени «Правого сектору» приїхали в Почаїв, щоб попередити, що такі дії представників московського патріархату можуть призвести до агресивних дій зі сторони Росії. Наразі розраховуємо, що наша інформаційна акція матиме належний розголос і плани кремля будуть поруйновані", - розповів Назар Сарабун, керівник "Правого сектору" на Тернопільщині.

Активісти зібралися біля подвір'я священника, повісили на огорожу траурний вінок та провели попереджувальну акцію. 

"Правий сектор» провів попереджувальну акцію в місті Почаїв, яке наразі є ключовим розплідником та осередком московського сепаратизму на території західної України.Продовжуємо боротьбу проти 5-ї колони московії в Україні, та маємо на меті цілковито викорінити московську церкву з України. Закликаємо всіх свідомих ураїнців долучатися до спільної боротьби", - відзначив Назар Сарабун. 

 

 

 

 

 

"Тернополяни" писали, що на Тернопільщині бійці "Правого сектору" йдуть на Почаїв.

Коментарі  

+2 #6 Petro 22.03.2022, 10:19
Я Православний і дякую Богу, що мої батьки привели Церкву там де є Істина. Благодатний Вогонь сходить перед Пасхою саме нашому Архієрею Патріарху Єрусалимському. Господь показує де є Істинне ученієм. Не звязуйте політику з Церквою. Політика це є гниль, грязь і війна, а Церква це є Любов і Істина. А на рахунок Почаївської Лаври не вам людям вирішувати, Слава Богу в Церкві демократії не має
Скарга
0 #5 Don Miro 21.03.2022, 23:59
Нам не соромно, бо це не священики а гниди московські. Слава Православній Церкві України.Амінь
Скарга
-2 #4 Don Miro 21.03.2022, 23:54
Геть з України нечесть московську
Скарга
-2 #3 Don Miro 21.03.2022, 23:52
Геть з України неучасть московську
Скарга
+1 #2 Борислав 17.02.2022, 20:56
«Маємо всі шанси щоб вступити у війну» це все,що потрібно знати про данного представника радикала і йому подібних сволоцюг,які рвуться як собаки на привязі, а при першій можливості поперегризують горла, їх хлібом не корми дай винуватого знайти в їхніх бідах..!
Скарга
+4 #1 Марія 17.02.2022, 00:14
Не потрібно обливати людину брудом, тим більше священика! Вам має бути соромно за наклепи і за подібні акції!
Скарга

Додати коментар