Читайте нас в соціальних мережах

Під стінами Тернопільської ОДА підприємці скандували «Брехуни!» (відео)

Понеділок, 07 лютого 2022 13:29
У Тернополі в 12-ій годині розпочала акція протесту, на яку вийшли більше сотні місцевих та приїжджих підприємців і робітників. Вони звернулися до влади із закликом припинити тарифний геноцид українців.

 

Люди прийшли з плакатами та прапорами, аби їх почули. Паралельно аналогічні акції проходять сьогодні по всій Україні.

Одна з організаторів заходу – голова Тернопільської профспілки підприємців Наталія Шоломейчук розповіла, що малих підприємців своїми діями і законами влада просто виганяє в спину за кордон та змушує закривати свої справи. Натомість тих, хто не згідний з нововведеннями, які запрацювали з 1 січня, керівництво країни називає проплаченими провокаторами, які не хочуть платити податки.

«Брехуни! Це не так! Зараз 60-70% від заробленого ми маємо віддати на податки. І це йдеться не лише про прямі податки, але й непрямі! З чим ми залишимось і як в таких умовах можливо працювати «у плюс»? Це геноцид підприємців і всього українського народу, над яким знущається влада», — говорить Наталія Шоломейчук.

Голові Тернопільської ОДА Володимиру Трушу, як представникові Президента України, учасники акції протесту мають намір передати резолюцію підприємців з вимогами і проханнями припинити тиск на малий бізнес.

Нагадаємо, що з 1 січня тотальна фіскалізація охопила зобов’язаннями встановлювати РРО або ПРРО більш ніж 800 000 ФОПів у сфері торгівлі і послуг. Для значної частини ФОПів це зобов’язання тягне значні додаткові витрати часу і грошей, роблячи їх мікробізнес просто неможливим.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ