Читайте нас в соціальних мережах

Захищає коханку, б'є жінку та п'є за кермом: обличчя поліцейського з Тернопільщини (відео)

Понеділок, 31 січня 2022 13:14
У Чорткові навколо місцевого правоохоронця «розгорілася» справжня сімейно-драматична історія з кримінальними мотивами. Молодий працівник патрульної поліції Андрій Ярич, якого раніше спіймали п’яним за кермом, виявився ще й аморальним «перевертнем у погонах».

 

Як вже повідомляв раніше сайт «Тернополяни», у Чорткові громадські активісти на чолі з Романом Довбенком затримали п’яного правоохоронця, який був за кермом автомобіля.

Та дружина поліцейського Соня Ярич розповіла про те, якого приниження їй довелось терпіти від свого чоловіка. За її словами той, будучи з нею ще у шлюбі, дозволяв собі мати коханку, яка не приховувала їхні стосунки у соцмережах, а також бив дружину на очах у маленького сина, залякував та «заминав» її звернення у поліцію, змушуючи забирати заяви, вдаючись до маніпуляцій.

Про все це жінка відверто розповіла Роману Довбенку на відео (див. нижче, — авт.), адже просто не може самостійно справитися з «чортківською мафією» в поліції. Вона також пригадала, що той неодноразово брав хабарі, їздив на червоний сигнал світлофора, сідав за кермо п’яним, допускав ДТП та їздив на автомобілі без української реєстрації.

Детальніше — на відео:

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #4 бойко іван 06.11.2022, 02:49
спитайте гука він скаже вам що менти всі підараси і це правда
Скарга
+1 #3 Анастасія 17.02.2022, 17:27
А те, що Роман Довбенко гвалтує безхатьків нікого не хвилює?
Скарга
0 #2 Демид 17.02.2022, 17:26
Романа Довбенка в президенти...
Хайль Роман Довбенко
Скарга
0 #1 Антон 16.02.2022, 23:48
Хахаха можна подумать остальние не оборотни, одни хуже других. Смерть Украинским поліцуйским
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ