Читайте нас в соціальних мережах

Через безкоштовний хліб мало не побились голови двох громадських організацій

П'ятниця, 20 березня 2015 16:51
Сьогодні, 20 березня, активісти Благодійного Фонду «Фонд добрих людей» роздавали пенсіонерам та малозабезпеченим тернополян безкоштовний хліб.

Благодійна акція тривала близько 10 хвилин, проте встигла наробити багато галасу довкола себе.

«Сьогодні ми роздали близько 100 буханок хліба, - розповідає директор благодійного фонду «Фонд добрих людей» Ігор Костюк. – Подібна акції проходить систематично. Ми неодноразово роздавали хліб пенсіонерам та малозабезпеченим верстам населення. Також взимку ми пропонували їм безкоштовний чай. Тобто як тільки з’являється можливість зробити щось подібне, з’являється людина, яка хоче нам у цьому допомогти – тоді акції проходить. Цього разу нас підтримав владика Сергій з православної церкви».

Проте не всі тернополяни залишились задоволеними благодійною акцією. Своє невдоволення щодо події висловив керівник Тернопільської громадської організації «УНСО» Юрій Гуменюк. Він впевнений, що подібні дійства – це всього лиш картинка для російських ЗМІ.

«Молоді люди вирішили провести надгучну акції з метою самопіару. Вони роздали 20 чи 30 буханок хліба, а розрекламували ніби то це допомога всім соціально незахищеним верствам населення. Вони не розуміють, що країна перебуває у стані війни. І картинка з нібито благодійної акції завтра з’явиться на екранах російського телебачення з текстом, що у Тернополя голод. Люди, що організували акцію  ще надто молоді, вони не розуміють до чого може призвести їхня «благочинність», - наголосив Юрій Гуменюк.

В свою чергу організатор акції Ігор Костюк впевнений, що критикують дану акцію ті, хто самі нічого не роблять.

«Обурення йде від тих людей, які самі нічого не роблять. Критикувати зараз в нас модно, - наголошує Ігор Костюк. – Картинка для російського телебачення створюється кожного дня, адже їхні ЗМІ славляться вмінням викривляти інформацію. На своїй землі, у рідному місті ми не соромимось робити добро. Ми вважаємо, що роздавати безкоштовно хліб пенсіонерам – потрібно, якщо комусь не подобається це їхнє право».

Однак словесною перепалкою між керівника громадських організацій не обійшлося. Згодом між ними відбулась шарпанина. До серйозної бійки – діло не дійшло, на цьому громадські активісти розійшлися.

-troFDK3-3k

BJqcIX5 vfU

 


Коментарі  

+2 #2 Це - я 20.03.2015, 20:04
Хліба! А видовищ?
Скарга
+4 #1 Олег 20.03.2015, 20:03
владика Сергій з православної церкви».Чому ж не додказав що московського патрiархату?Сам i зiзнався хто замовник.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ