Читайте нас в соціальних мережах

Мешканців Тернопільщини попереджають про ускладнення погодних умов

Четвер, 13 січня 2022 09:20
Держслужба з надзвичайних ситуацій попереджає про небезпечні метеорологічні явища.

За даними рятувальників, у четвер, 13 січня, на дорогах Тернопільщини буде ожеледиця. Крім того, вдень здійметься сильний північно-західний вітер з поривами 15-20 метрів на секунду.

У зв'язку з цим, оголошено І рівень небезпеки – жовтий.

Це означає, що погодні умови потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища.

Рекомендується зберігати підвищену уважність і обережність та слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погоди.

Прогноз погоди на найближчі 3 дні.  Цей тиждень закінчиться хмарною та вітряною погодою. Вночі температура знизиться до 3º морозу, вдень стовпчики термометрів покажуть до +4. Час від часу падатиме невеликий мокрий сніг та дощ.

13 січня: хмарно, вдень невеликі опади, на дорогах ожеледиця. Вдень надворі – від 3º морозу до 2º тепла.

14 січня: хмарно, невеликий мокрий сніг та дощ, ожеледиця. Вітер північно-західний з поривами 17-22 м/с. Температура впродовж доби коливатиметься від 1º морозу до 4º тепла.

15 січня на Тернопільщині теж буде хмарно, вдень без істотних, вночі невеликі опади, на дорогах – ожеледиця. Вітер північно-західний з поривами 15-20 м/с. Добова температура становитиме від 3º морозу до 2º тепла.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ