Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі через негоду побільшало аварій та заторів: водії нарікають — дороги не посипані (відео)

Середа, 08 грудня 2021 13:17
Тернопіль від вчора почало завалювати снігом і наслідки зміни погоди, в першу чергу, відчули водії — по місту всюди корки, проїхати важко, дороги не підсипані, а роботи снігоочисної техніки не видно.

 

Так, вчора ввечері тролейбус, що прямував з вул. Руської у напрямку «Дружби», знесло на узбіччя. «Рогатий» перегородив дорогу іншим транспортним засобам в обидві сторони. У снігу застрягали і водії таксі, які звинувачують у всьому неготовність комунальних служб до зими.

У Телеграм-спільноті «Корки Тернопіль Затори» пишуть також про жахливі тягучки, що вчора у вечірню пору були неподалік «Шостого магазину», на Об’їзній, на «Ватрі» тощо.

Почастішали і ДТП. Одна з них трапилась на вулиці Шашкевича. Як повідомляв раніше сайт «Тернополяни», там водій таксі не впорався з кернуванням і в’їхав у світлофор. Сьогодні вранці аварія була і біля магазину «Рукавичка» на вул. Острозького зі сторони центру. Як і вчора, по місту спостерігається ускладнений рух транспорту.

Комунальники ж просять водіїв не залишати свої автівки, припаркованими обабіч дороги чи в дворах будинків, адже це заважає роботі снігоприбиральної техніки.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ