Читайте нас в соціальних мережах

Тіло знайшли під будинком: у Тернополі 19-річному хлопцю оголосили підозру у жорстокому вбивстві молодої жінки (фото)

Середа, 08 грудня 2021 10:07
Жорстоке вбивство, яке сталося днями у Тернополі, сколихнуло все місто.

6 грудня понівечене тіло жінки знайшов перехожий, що вигулював собаку біля будинку на Лозовецькій. Чоловік викликав швидку, але медики лише констатували смерть дівчини.

На тілі бідолашної виявили близько 20-ти ножових поранень. Згодом правоохоронці з'ясували, що вбита – 22-річна жителька Тернопільського району.

Жінку зарізали, а потім скинули з 4-го поверху. Підозрюваного у злочині 19-річного жителя Лановецького району затримали.

За версією слідства, чоловік винаймав житло на Лозовецькій. 5 грудня він посварився із дівчиною, яка була у нього в гостях та завдав їй близько 20-ти ударів ножем у шию та груди.

"За словами підозрюваного, він познайомився зі своєю жертвою за кілька годин до вбивства. Між ними виник конфлікт в результаті якого чоловік почав завдавати новій знайомій удари ножем.

Після вбивства тіло дівчини він виніс на балкон, де вона пролежала до ночі ще 12 годин, а вранці, 6 грудня, викинув її на вулицю", розповіли у поліції.

Одяг та особисті речі вбитої чоловік виніс на смітник біля будинку. У квартирі прибрав та втік. Оперативники знайшли підозрюваного в одному з районів області.

Як повідомили в пресслужбі прокуратури, 19-річному хлопцю повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Слідчі поліції скерували до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Триває розслідування.

d906666e3b1c98fd52d968e14d7090d2

1DSCN0761

1DSCN0892

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ