Читайте нас в соціальних мережах

За тиждень від коронавірусу помели 45 мешканців Тернопілля: щеплення було лише в 1 людини (відео)

Понеділок, 29 листопада 2021 10:45
Протягом минулого тижня на Тернопільщині від ускладнень коронавірусу померли 45 людей.

Як розповів тернопільський епідеміолог Володимир Паничев, документально щепленою була лише 1 людина.

"Ми завершили тиждень із показником 6,2 летальних випадки на день. Цей показник значно менший того, що був під час пікової захворюваності, але  все одно це доволі багато.

За тиждень, що минув, у загальному померли 45 людей. Це люди старшого віку, в основному – не щепленні. Серед них документально щепленою була лише одна людина", – зазначив фахівець.

Загалом динаміка на Тернопіллі позитивна: за тиждень показник захворюваності та летальності зменшився. Тобто, тенденція до покращення ситуації продовжується.

"Показники Тернопільської області кращі за середньоукраїнські, як за рівнем захворюваності, так і за рівнем летальності", – додає епідеміолог.

Наразі Тернопільщина одна з небагатьох областей, що перебувають у "жовтій" зоні карантину.

За останню добу в області підтвердили 158 нових випадків коронавірусу, летальних 1 – помер 83-річний чоловік з Тернополя.

Вакцинували 28-го листопада 4 тисяч 774 людини та 567 тис. 296 – від початку пандемії.

Нагадаємо, за даними тернопільських епідеміологів, на Тернопіллі вдалося стабілізувати ситуацію з ковідом – фахівці фіксують зниження захворюваність та зменшення кількості летальних випадків. До Нового року підйому захворюваності на коронавірус в області не буде.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ