Читайте нас в соціальних мережах

Правоохоронці затримали наркобізнесменів, які під Тернополем вирощували заборонені речовини

Четвер, 25 листопада 2021 13:06
У селі Чистилів, що під Тернополем, двоє жителів краю налагодили власну справу з вирощування та продажу нарковмісних речовин.

 

Зокрема, вони тривалий час біля власного будинку на присадибній ділянці вирощували, висушували та реалізовували канабіс.

«Впродовж кількох місяців слідчі Нацполіції краю спільно із співробітниками СБУ під процесуальним керівництвом Тернопільської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері документували незаконну діяльність чоловіків. Під час проведення санкціонованих обшуків у них виявили та вилучили 133 висушених кущів коноплі та 34 живих рослини», — інформують у поліції Тернопільської області.

Підозрювані переконують, що продавали товар лише знайомим. Позаяк, слідчі інкримінують їм незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, вчинені за попередньою змовою групою осіб.

Наразі організатору незаконних заробітків обрали запобіжний захід - тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 90 тисяч гривень. Якщо його спільник не внесе застави у розмірі 45 тисяч гривень, він також перебуватиме під вартою. Обом «наркобізнесменам» інкримінують ч.2 ст.307 ККУ. Триває слідство.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар