Читайте нас в соціальних мережах

Чергове похолодання чекає на тернополян

Вівторок, 23 листопада 2021 09:10
Фото: facebook.com/Nadal.Sergij Фото: facebook.com/Nadal.Sergij
Цього тижня в Україні очікують похолодання.

Як розповіла у Facebook синоптик Наталка Діденко, сьогодні, 23-го листопада, у більшості областей температура повітря протягом дня становитиме лише 1-5 градусів тепла, на північному сході подекуди навіть 0-3 градуси морозу.

У південній частині та на Закарпатті буде тепліше –  до +11-ти.

У вівторок опади передбачаються у західних, північних областях, у південній частині, а також на Луганщині та Донеччині. У центральних областях та на Харківщині суттєві опади малоймовірні.

На Заході України після дощу та мокрого снігу, які більш можливі вночі, протягом дня 23-го листопада опади припиняться, але буде сильним північно-західний вітер.

У Тернопільській області 23 листопада буде хмарно з проясненнями, вдень без істотних опадів. Вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вдень становитиме 1-6º тепла.

24 листопада істотних опадів на Тернопіллі не прогнозують. Вітер послабне до 5-10 м/с. Вночі можливий мороз, вдень повітря прогріється до 2-7º тепла.

У четвер, 25 листопада, в області також хмарно і без істотних опадів. Температура вночі 0-5º морозу, вдень – 2-7º тепла.

За словами Наталки Діденко, у другій половині тижня, ближче до вихідних, в Україні знову потепліє.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ