У прес-службі корпорації розповіли, що новопризначений керівник має великий досвід виробничої та управлінської діяльності.
Трудову біографію він розпочав інженером-механіком на Тернопільському пивзаводі №2. Згодом упродовж десяти років очолював Козівський цукровий завод. Останнє місце роботи – начальник Державної інспекції сільського господарства в Тернопільській області.
пере ним посталено завдання - підняти непрацюючий об’єкт і вивести його в лідери переробної харчової промисловості.
Як наголосив Віктор Станіславович: «у недалекому майбутньому м’ясокомбінат має стати одним із кращих в Україні і перероблятиме левову частину свиней, вирощених у корпорації. М’ясокомбінат під пильним керівництвом Віктора Малюти модернізуються у відповідності зі стандартами якості харчової продукції країн Європейського Союзу, що буде підкріплено відповідними сертифікатами.
Нагадаємо, що м’ясокомбінат під Тернополем впродовж останніх 5-ти років не працював.