Читайте нас в соціальних мережах

Підозрюваного у смертельній ДТП під Бережанами взяли під варту в залі суду

Четвер, 11 листопада 2021 12:52
Сьогодні, 11 листопада, у Тернопільському міськрайонному суді Тернопільської області обрали запобіжний захід для підозрюваного у жахливій аварії, яка залишила сиротами двох неповнолітніх дітей.

Слідча суддя Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області задоволила клопотання сторони обвинувачення та застосувала до підозрюваного у вчиненні злочину передбаченого ч. 4 ст. 286 - 1 КПК України запобіжний захід у виді тримання під вартою до 06.01.2022 року включно.

При цьому захист просив домашній арешт, та їм відмовили. Застава для підозрюваного - Кузіва Руслана Михайловича не визначалася.

Ухвала підлягає негайному виконанню, проте може бути  оскаржена до Тернопільського апеляційного суду.

Як вже повідомляв раніше сайт «Тернополяни», 8 листопада, близько 19.30 на автодорозі поблизу Бережан у селі Шибалин загинуло подружжя, а їх 5-річний син опинився в реанімації. Тоді водій напідпитку врізався в автомобіль "Део", в якому перебувало подружжя та їх син. Сиротами залишилися двійко малолітніх дітей.

Відповідно до ч. 4 ст.  286-1 КК України, санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ