Читайте нас в соціальних мережах

Очні краплі: на Тернопільщині використовували ліки, щоб грабувати перехожих (відео)

П'ятниця, 05 листопада 2021 12:24
На території Тернопільської області затримали банду зловмисників, які використовували очні краплі, підливаючи їх в алкоголь і грабували мешканців краю. 

Вчора на території Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської областей відбулася спецоперація, де було затримано кілька зловмисників, які придумали нову схему грабежу перехожих. 

За словами керівника начальника поліції у Тернопільській області Олександра Богомола, очні краплі "Цикломед" підливали в алкоголь, згодом людина не пам'ятала, що з нею відбувалося протягом 12-15 годин і людина ставала жертвою злочинців.

Жертва зловмисників втрачала свідомість, була тахікардія, втрата пам'яті та інше. 

"Жертвами зловмисників були в основному хлопці, але були і події з жінками, з людьми вже все добре, - відзначив Олександр Богомол. - Вчора близько 100 правоохоронців були залучені до обшуків та затримання зловмисників. Було вилучено медичні препарати, транспортні засоби, записники, мобільні телефони".

Діяльність злочинної групи розповсюдилася на весь західний регіон - Тернопіль, Львів, Івано-Франківськ.

Підозри по 8 епізодах на Тернопільщині оголошені.

Затримані учасники банди від 20 до 45 років. 

Серед потерпілих були і працівники поліції, які за вечір втрачали по 200 тисяч гривень після випивання алкоголю разом з очними краплями разом із шахраями. 

"Одного чоловіка не брало, не брало, то вони йому таку дозу дали, що ми знайшли бідолашного в лісопосадці і переживали, щоб він залишився живий, - відзначив Олександр Богомол.

У поліції відзначили, що будуть звертатися до МОЗ, щоб заборонити продаж цього препарату в аптеках країни.  

Детальніше у відео "Тернопіль 1".

 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ