Читайте нас в соціальних мережах

Чи відповість хтось за смерть у лікарні маленького тернополянина? Суди затягують справу (відео)

Четвер, 21 жовтня 2021 16:55
Аби покарати винних у смерті 12-річного тернополянина Романа Кулака в його батьків залишилось менше року — за законодавством лікарську халатність слід довести за 5 років (поки діє термін давності злочину). Та чи встигнуть вони?

 

 Днями в Миколаївському районному суді Львівської області відбулось чергове судове засідання у справі щодо смерті хлопчика, який помер 4 роки тому у Львівській лікарні – “Охматдит”. Нагадаємо, тоді причиною, згідно висновків трьох комісій та МОЗ, назвали неправильний діагноз, який поставили у Жидачівській районній лікарні, де перед транспортуванням у обласний центр лікували дитину.

Отож тепер у суді провели повторний допит підозрюваної — інфекціоністки Ганни Чущак. Саме вона та хірург Юрій Михайлюк перебувають на лаві підозрюваних. Та в ході судового засідання жодних нових важливих деталей у справі не виявили. Натомість підозрювана заперечувала свою провину і навіть той факт, у якому зізнався колишній очільник Жидачівської лікарні. А саме у підробці запису про її звільнення в трудовій книжці.

Детальніше про те, на якій стадії справа, яку, здається, умисно затягують, — далі у сюжеті ІНТБ:

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар