Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянам розповіли, як швидко заплатити штраф за порушення правил дорожнього руху

Четвер, 14 жовтня 2021 18:00
Тернополянам розповіли як швидко заплатити штраф за порушення правил дорожнього руху.

Щодня до Департаменту патрульної поліції надходять сотні звернень громадян, однак інколи трапляються ось такі курйозні випадки.

Громадянину сусідньої країни надійшов штраф за перевищення швидкості та, замість простої процедури, порушник вирішив фізично надіслати кошти поштою.

 Можливо, він це зробив через незнання, а можливо й з інших причин.

Проте, серед існуючих варіантів сплати штрафів, такого методу не передбачено.

Для сплати штрафу за порушення, зафіксовані в автоматичному режимі, можна скористатись, як мінімум, одним з цих зручних і законних варіантів: перейти за посиланням, що міститься в QR-коді, розміщеному на лицьовому боці постанови та використати офіційний онлайн-сервіс МВС https://bdr.mvs.gov.ua/ , використати платіжні інструменти в онлайн-сервісі "Електронний кабінет водія" за посиланням https://e-driver.hsc.gov.ua/  в Єдиному державному веб-порталі електронних послуг "Портал Дія" у розділі "Послуги" "Штрафи за порушення ПДР" , в мобільному додатку "Штрафи ПДР" ,  скористатись чат-ботом в телеграм "Штрафи ПДР" @ShtrafyPDRbot.

Тут можна ще й пуш-повідомлення налаштувати  внести кошти за допомогою електронних платіжних систем та сервісів, які функціонують відповідно до законодавства України  сплатити особисто в установах банків України. Реквізити -  https://cutt.ly/LuYvw9l.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ