Читайте нас в соціальних мережах

Чи з'явиться на вокзалі у Тернополі платна лабораторія для тестування на коронавірус?

Середа, 13 жовтня 2021 18:15
До уваги мешканців Тернопільщини: з 21 жовтня змінюються правила міжрегіональних перевезень пасажирів. Що буде із тими, хто не матиме сертифікатів про вакцинацію від коронавірусу?

Відомо, що "Укрзалізниця" має намір обладнати вокзали лабораторіями для експрес-тестування на COVID-19. Вони будуть платні та розташовуватимуться на великих залізничних вокзалах. Послугу зможуть отримати ті, хто не має COVID-сертифікатів.

Про це на брифінгу заявив член правління «УЗ» Іван Юрик.

"Ми хочемо допомогти пасажирам, тому ми вже звернулись до найбільших українських лабораторій для того, щоб безпосередньо на вокзалах розгорнути їх. Вони зможуть надавати послуги з експрес-тестування. Зараз ми ведемо перемовини для того, щоб була максимально доступна ціна. Це робиться для тих людей, які мають якісь обставини, щоб не вакцинуватись", – сказав Іван Юрик.

За його словами, для того, щоб обладнати лабораторії необхідна підтримка Міністерства охорони здоров'я. Не виключено, що у відомстві може бути запас експрес-тестів і декілька днів тестування на коронавірус робитимуть безкоштовно.

Разом із тим, член правління «Укрзалізниці» зазначив, що у разі, якщо тестування буде платним, то його ціна не буде вища за квиток на потяг.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ