Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі відбулася нарада щодо перевірок чинності COVID-сертифікатів осіб, які вакцинувались

Вівторок, 12 жовтня 2021 22:33
Сьогодні, у Тернополі відбулася нарада щодо можливості перевірок чинності COVID-сертифікатів осіб, які вакцинувались.

Про ситуацію з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 та перевірки COVID-сертифікатів про щеплення йшлося під час сьогоднішньої, 12 жовтня, селекторної наради з питань протидії пандемії COVID-19, під керівництвом головного державного санітарного лікаря, голови Держпродспоживслужби України, голови Нацполіції України.

Йшлося не лише про епідситуацію з захворюваністю на COVID-19 у регіонах, а й можливості та дії щодо перевірок чинності COVID-сертифікатів осіб, які вакцинувались.

Наголошено на необхідності роз’яснювальної роботи щодо всіх заходів, зокрема обмежень, які запроваджуватимуться, а також подальшої популяризації вакцинації серед громадян.

Доручено провести моніторингові обстеження щодо дотримання карантинних вимог у закладах освіти, торгово-розважальних центрах, магазинах, маршрутних таксі, в автотранспорті міжобласного сполучення.

Участь в нараді взяла в.о. генерального директора ДУ "Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України" Юлія Кравчук.

Нагадаємо, раніше "Тернополяни" писали, що з 21 жовтня поїхати в іншу область жителі Тернопільщини зможуть тільки з відповідними "ковідними" документами.

До уваги тернополян: з 21 жовтня перевезення пасажирів здійснюватиметься за новими правилами.

У міськраду Тернополя не пускатимуть людей без негативного тесту на ковід, або невакцинованих.

В Україні з'являться камери, які стежитимуть за дотриманням карантину.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ