Читайте нас в соціальних мережах

Знаменита тернопільська пара стали ведучими на "Танцях з зірками"

Вівторок, 21 вересня 2021 17:44
Син екс-мера Тернополя Романа Заставного — Петро Заставний та його дружина – блогерка Аліна Френдій стали ведучими третього випуску бэкстейджу телепроєкту "Танці з зірками".

Грандіозне шоу вийшло в ефір 19 вересня. Його цього разу відкрили не учасники проєкту, а улюблені судді – Катерина Кухар, Влад Яма та Макс Чмерковський.

Зірковою ведучою балкону цього разу стала Маша Єфросиніна, а ведучими бекстейджу – тернопільська fashion-інфлуенсерка 2021 року Аліна Френдій та її чоловік — ресторатор та продюсер гурту TVORCHI Петро Заставний.

Зірковою суддею третього випуску стала Оля Полякова.

Про свій перший досвід у ролі ведучої підписникам в мережі «Інстаграм» згодом розповіла Аліна Френдій.

«У нас був неймовірний досвід стати ведучими бекстейджу на шоу «Танці з Зірками». Ми побачили реальне житття за лаштунками і взяли інтерв’ю в усіх зіркових пар, які танцюють у проєкті. Зайшли ми на локацію павільйону близько 14 год, а вийшли біля 2 ночі. Сказати, що було важко — це нічого не сказати. Але досвід, який ми отримали був точно того вартий — я зрозуміла, що ми дуже навіть класна пара ведучих», написала блогерка.

А у прямому ефірі подружжя з‘явилось лише на декілька секунд.

Сам же випуск доступний на YouTube-каналі проєкту.

До слова, цей випуск вразив кількома сюрпризами: глядачі змогли побачити "танець" з Григорієм Чапкісом, а також дізнатись про особисті моменти із життя зіркових учасників — темою нового ефіру "Танців з зірками 2021" стала "Рік, який змінив моє життя".

З огляду на стурбованість через пандемію коронавірусу чимало знаменитостей, як і всі інші люди, пережили не зовсім радісні моменти.

Чимало з них розповіли про свої потаємні думки на всю країну. Втім, одній із пар також довелось покинути шоу назавжди... "Танці з зірками" — українська версія британського розважального проєкту Strictly Come Dancing.

За його умовами зірки щотижня опановують нові стилі танців і демонструють хореографічні постановки у прямих ефірах з професійними партнерами.

Виступи пар оцінює журі, до складу якого 2021 року ввійшли ексгерой "Холостяка" і чемпіон з латиноамериканських танців Максим Чмерковський, прима-балерина Катерина Кухар і знаменитий хореограф Влад Яма. До слова, на роль креативної продюсерки шоу цьогоріч запросили Олену Коляденко, а головним хореографом стала Олена Шоптенко.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ