Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі вакциновані більше 80 відсотків педагогів та вихователів - школи та садочки будуть працювати (відео)

Вівторок, 21 вересня 2021 18:00
У Тернополі усі школи та дитячі садочки працюватимуть і надалі очно, не зважаючи на введення "жовтої" зони.

"Хочу наголосити, що 83 відсотки усіх педагогів - вакциновані, - розповіла Ольга Похиляк, начальниця управління освіти ТМР. - У Тернополі немає такої школи, де немає 80 відсотків вакцинованих вчителів. Це означає, що з завтрашнього дня і на перспективу ми вчимося всі очно - всі діти йдуть в школу". 

За словами Ольги Похиляк в усіх школах Тернополя вакцинованих більше як 80 відсотків колективу. 

"В дошкільних установах вакцинація ще краща - вакциновано 86 відсотків працівників, - наголосила Ольга Похиляк. - Нехай батьки не хвилюються - дошкільні заклади працюють у звичному режимі. Садочки будуть працювати так само як і позашкільні заклади і професійно-технічна освіта, використовуючи усі карантинні обмеження". 

Також головна освітянка не хотіла говорити про  можливе онлайн навчання коли введуть червону зону. 

"Давайте не будемо забігати наперед і говорити про червону зону, поки що ми працюємо і вакцинуємося", - підсумувала Ольга Похиляк. 

Міський голова Тернополя Сергій Надал підтвердив інформацію про те, що усі школи та садочки Тернополя будуть працювати у штатному режимі, правда оприлюднив трохи інші відсотки вакцинації.

"Дякую працівникам шкіл та садочків за те, що пройшли вакцинацію. Це дає можливість продовжити навчання незважаючи на те, чи перебуватиме Тернопіль у жовтій чи у помаранчевій зоні.На сьогоднішній день у Тернополі вакциновано 82% працівників у школах та 88% працівників у садочках", - наголосив Сергій Надал.

Детальніше у сюжеті "Файного міста". 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ