Читайте нас в соціальних мережах

Я його вб'ю, якщо суд виправдає: у Тернополі розпочали розгляд справи щодо Олега Струня (відео)

Вівторок, 21 вересня 2021 12:14
Сьогодні, 21 вересня, у Тернопільському міськрайонному суді розпочали розгляд справи по суті щодо екс-податківця Олега Струня, який 15 років тому на смерть збив двох неповнолітніх дівчат у Петриках - голову однієї з дівчат відірвало і її родина Струня два дні переховувала, а згодом підкинула згорьованій матері. 

Тоді Олегу Струню вдалося втекти, він 15 років переховувався в Росії, а літом цього року повернувся і прийшов в поліцію.

Родичі загиблих дівчат вимагають для Олега Струня довічного ув'язнення.

"Ми вимагаємо для нього довічного ув'язнення, якщо його виправдають, то я його вб'ю, я відповіла на ваше запитання, - відзначила мати дівчинки, яка 15 років тому втратила доньку в страшній ДТП. - Я два дві ховала дитину, спершу тіло, а потім голову, яку батьки Струня переховували в себе, а потім підкинули". 

У руках люди тримають плакати: "Країно дай правильне правосуддя".

"Вони скористалися нашим горем, що ми оплакували дітей, вони самі його посадили за гроші і вивезли поїздом з Тернополя в Росію, вони діяли на дві години швидше за нас, - зауважила сестра загиблої дівчини. - Який може бути термін давності - це що сир зіпсувався, він вбив двох дівчат, втік, його 15 років не було- він не відповів за свій злочин". 

Відтак, у ці хвилини у Тернопільському міськрайонному суді розпочали розгляд справи по суті щодо Олега Струня. 

Детальніше у відео "Файного міста". 

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Lena 23.09.2021, 20:15
Що ж ,можна зрозумimu настроэннiсть рiдних загиблих:не дай Бог таке кому пережити,а багате й блатне чмо й надалi продовжуватиме жити по кайфу,начебто не сталося нiчого
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ