Читайте нас в соціальних мережах

Під Тернополем люди домагаються заборони на продаж алкоголю вночі

Понеділок, 20 вересня 2021 16:23
У Петриках, що під Тернополем,  люди занепокоєні тим, що останнім часом відбувається в селі у нічний час. Випиваки «облюбували» нещодавно відкритий там магазин АТБ, у якому алкоголь продають після 22:00 год.

 

Про це пишуть у спільноті «ШИБА...Великоберезовицька ОТГ...факти, плітки, коментарі».

Йдеться про супермаркет «АТБ», що по вул. Шептицького, 5б (праворуч, як підніматись до «Берегині»).

«За цю ділянку (під "АТБ", - авт.) наш бувший керманич отримав чистими 100К, доларами. А всі ці кошти могли попасти в бюджет села. Уявіть, скільки проблем можна було би вирішити за 2.7 мільйони. Але я зараз про інше.

В Тернополі діє заборона на продаж алкоголю після 22:00. Ця заборона є практично у всіх великих містах і у багатьох поважаючих себе ОТГ. Завдяки цьому зменшилась кількість злочинів. Бо коли відкривається “друге дихання” в п'яного і він не має де докупити «дозу», йде додому і лягає спати. В зворотному випадку, якщо вона знайдена, левова частка злочинів робиться саме в цей період. А в нашому ОТГ ніяких заборон немає. Воруй, убівай, души гусєй! Вже зараз можна спостерігати, коли після 22:00 на петриківське АТБ сходиться вся п’янь міста, яка порушує наш спокій (поки що)», — йдеться у дописі.

Тож мешканці Петриків мають намір звернутися до керівництва ОТГ з проханням обмежити продаж алкоголю у нічний час.

«Наша влада має терміново проголосувати за заборону продажу алкоголю після 22:00, поки ще ці нічні АТБ-шні паломники не наробили нам біди в селі!», — пишуть у спільноті «ШИБА...Великоберезовицька ОТГ...факти, плітки, коментарі».

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ